Ministrica poljoprivrede Marija Vučković u radnoj posjeti našoj županiji

0
Foto:VSŽ
Ministrica poljoprivrede mr.sc. Marija Vučković u radnoj posjeti našoj županiji
Župan Božo Galić u Palači Srijem u Vukovaru primio je ministricu poljoprivrede mr.sc. Mariju Vučković tijekom posjete Vukovarsko-srijemskoj županiji.
Na radnom sastanku razgovaralo se o programima i projektima u poljoprivredi i drvnom sektoru na području Vukovarsko-srijemske županije.
Nakon sastanka, ministrica Vučković uručila je ugovore korisnicima potpore 6.4.1. “Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”, i to: PO “Kolarić” i “Drvomont” stolarska radnja.
Uz ministricu Vučković, sastanku je nazočila i pomoćnica ministrice Renata Ojurović.
Uz župana Galića, sastanku su nazočili: pročelnica Ureda župana Sandra Pinjuh, pročelnik i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu Andrija Matić i Mario Bušić, direktor i zamjenik direktora Agro-klaster d.o.o. Zdenko Podolar i Željko Cirba, direktor Agrotehnološkog centra Vukovarsko-srijemske županije Mirko Bošković, ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije Ilija Cota te direktor Centra kompetencija d.o.o. dr.sc. Ivan Ambroš.
Foto:VSŽ

Nakon sastanka Ministrica Vučković obišla nekoliko lokacija strateških projekata naše županije.
Ministrica Vučković je tijekom svoje posjete našoj županiji, a u pratnji župana Bože Galića i njegovih suradnika, obišla Agrotehnološki centar za skladištenje i doradu povrtlarskih i voćarskih kultura, u poduzetničkoj zoni „Zagrađe“ u Cerni, gdje ih je dočekao načelnik Općine Cerna Goran Begović.
Foto:VSŽ

Zatim Drvno-tehnološki centar „Slavonski hrast“, u poduzetničkoj zoni „Ambarine“ u Gradištu, gdje ih dočekao načelnik Općine Gradište Srećko Papac.
Foto:VSŽ

Nakon Cerne i Gradišta Ministrica je obišla i farmu kokoši nesilica u Soljanima, gdje ih je dočekao načelnik Općine Vrbanja Velimir Redl.
Foto:VSŽ