Mladenci u pozivnici naglasili točan iznos koji žele kao poklon od svojih gostiju

0

•Neimenovani australski par nije ni sanjao kako će pozivnica za njihovo vjenčanje izazvati pravu diskusiju na društvenoj mreži Facebook

•Razlog tome je dodatak kojem su pridodali službenom pozivu, a u kojem od svojih budućih gostiju traže određeni novčani iznos kao svadbeni poklon

•Jedni su njihov potez smatrali pohlepnim, drugi praktičnim, a treći se čude zašto uopće spremaju svadbu ako su u besparici. Kome se ti priklanjaš?

Potez ovih australskih mladenaca izazvao je niz oprečnih reakcija na društvenim mrežama nakon što je fotografija njihove pozivnice za vjenčanje dospjela u javnosti. Naime, neimenovani par je uz službenu pozivnicu svojim budućim uzvanicima poslao i karticu koja je sadržavala jednu specifičnu zamolbu.

Priložena kartica sadržavala je naizgled duhovitu pjesmicu, no vjerujemo kako dijelu primatelja ove pozivnice i nije bilo do smijeha. Budući mladenci od svojih su uzvanika decidirano tražili da im poklone novac jer grcaju u dugovima te su u ovom činu vidjeli način kako da se izvuku iz istih.

Štoviše, goste su zamolili da u njihov ‘bunar želja’ ostave kuverte u kojima će se naći ‘green’, što je australski izraz za novčanicu od 100 dolara. Ako preračunamo valute, mladenci su od svakog gosta tražili iznos od 490 kuna.

 | Autor: facebook

FACEBOOK


 

Pozivnicu je u javnost dospjela zahvaljujući dizajnerici koja se željela pohvaliti svojim uratkom te nije smatrala kako će napisani tekst prouzrokovati raspravu. “Za mene je ovo neukusno”, “Postoje načini na koje možeš ljubazno zamoliti novac, ali ovo nije jedan od njih”, “Djeluju pohlepno, ne bi se čudio da imaju bankomat na prijemu”, samo su neki od komentara korisnika Facebooka u kojima izražavaju svoje zgražanje nad ovim potezom.

Naravno, bilo je i onih koji su stali u obranu para te su zaključili kako su uzvanici u startu znali što se od njih očekuje te su mogli odbiti doći na svadbenu svečanost. Treći se pak pitaju koliko je opravdan potez ovog para da se upušta u organizaciju vjenčanja ako financijski ne stoji dobro.

Izvor:miss7.24sata.h