Mladi vozač zatečen u prometu pod utjecajem alkohola i van mjesta određene samoizolacije

0
170

Foto: Ilustracija

Radi utvrđenih prekršaja, 24-godišnjaku su izrečene novčane kazne u iznosu od 9.200 kuna ukupno te je isključen iz prometa.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, granični prijelaz Tovarnik).

Izdvajamo postupanje policijskih službenika Policijske postaje Vukovar koji su oko 1,30 sati 1. travnja, u Klajićevoj ulici u Boboti zaustavili osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak, mladi vozač, pod utjecajem alkohola u organizmu (0,26 g/kg), koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu.

Daljnjim postupanjem, policijski službenici utvrdili su da je, napuštanjem mjesta stanovanja u Pačetinu, 24-godišnjak prekršio mjeru COVID-samoizolacija određenu od 26. ožujka do 2. travnja na toj adresi.

Radi utvrđenih prekršaja, 24-godišnjaku su uručeni prekršajni nalog te obavezni prekršajni nalog kojima su izrečene novčane kazne u iznosu od 9.200 kuna ukupno te je isključen iz prometa.