Četvrtak, 4 ožujka, 2021
17.1 C
Vinkovci
Naslovnica Slavonija Na području PU vukovarsko-srijemske, protekli vikend evidentirano je 7 prometnih nesreća

Na području PU vukovarsko-srijemske, protekli vikend evidentirano je 7 prometnih nesreća

Fotografija: ilustracija

Protekli vikend, od 19. do 21. veljače, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je 7 prometnih nesreća, od čega šest  prometnih nesreća s materijalnom štetom i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Fiksne kamere za nadzor brzine su u navedenom razdoblju zabilježile ukupno 76 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila.

U petak, 19. veljače oko 04,50 sati, u Vođincima, u ulici J. J. Strossmayera, mladi vozač, 21-godišnjak iz Vođinaca, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, sletio je vozilom s kolnika na travnatu površinu, udario u betonski stup, a potom i u ugao stambene kuće. U prometnoj nesreći 21-godišnjak je teže ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno kako 21-godišnjak za vrijeme upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas, dok je koncentracija alkohola u organizmu vozača iznosila 0,93 g/kg.

Budući da je nastavljen trend zatjecanja vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, policija će i nadalje provoditi pojačani nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola (i drugih opojnih sredstava), nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojas te nepropisne uporabe mobitela izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.