Četvrtak, 11 kolovoza, 2022
22 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaHrvatskaNEOBIČAN OGLAS U OSIJEKU: ‘Tražim djevojku koja će mom sinu (11) praviti...

NEOBIČAN OGLAS U OSIJEKU: ‘Tražim djevojku koja će mom sinu (11) praviti društvo na moru dok ja pecam ribe, sve plaćeno‘

Nažalost, supruga nije u prilici ići s nama i došli smo na ovu ideju, objasnio je Osječanin Zdravko.

Kako “pomiriti” želju za animacijom svoga djeteta i istovremeno sebi osigurati miran godišnji odmor, trebao bi uskoro znati Osječanin Zdravko D., koji je sa svojim 11-godišnjim sinom Karlom ovih dana na brojnim mjestima po gradu postavio oglas u kojemu traži djevojku za čuvanje i druženje s njegovim sinom, piše Glas Slavonije.

Iz oglasa je tek vidljivo da je riječ o zdravome dječaku kojemu je potrebno društvo za loptanje, plivanje i kupanje u moru. Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smještaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj lipnja, odnosno početak srpnja, a ondje bi ostali dva tjedna.

Novinaru Glasa Slavonije na telefon se javio Osječanin Zdravko koji planira ljetovanje u Promajni pokraj Makarske, a njegov sin Karlo, željan društva, nada se da će se javiti ženska osoba koja će mu ondje praviti društvo.

Nažalost, supruga nije u prilici ići s nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim otići jutrom na pecanje tijekom ljetovanja, volim se i prošetati na neka mjesta gdje možda Karlo ne bi volio ići. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lijepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super povesti osobu koja bi ga animirala – iskreno će Zdravko, dodavši da je, u dogovoru s Karlom, odlučio povesti isključivo mlađu žensku osobu koja će, u šali kaže, moći pratiti Karlov tempo skakanja u vodu, kupanja, plivanja i ostalih morskih aktivnosti.

A one koji se jave na oglas dočekat će ni manje ni više nego odlikaš Karlo, učenik koji je sa svim zaključenim peticama završio peti razred i zamjenik je predstavnika Osnovne škole “Ljudevita Gaja” u aktualnome Dječjem gradskom vijeću Grada Osijeka.

Karlo dugi niz godina svira bisernicu s kojom je i prošle godine na moru uveseljavao prolaznike, a sebi osigurao pristojan džeparac. Isto namjerava učiniti i ove godine, a sad još samo očekuje da će se na oglas u čijem je sastavljanju i sam sudjelovao javiti ženska osoba koja će mu dane na moru učiniti još zanimljivijima. Zainteresirane osobe, i to, kako stoji u oglasu, s ozbiljnim ponudama, mogu javiti na broj 098-196-79-16 prenosi jutarnji hr.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije