OBAVIJEST o snimanju javnog okupljanja i posebnom režimu prometa u Vukovaru

0
103
default

Foto: Ilustracija

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, policija će 17. i 18. studenog u Vukovaru uspostaviti posebnu regulaciju prometa i vršiti snimanje na mjestima održavanja javnog okupljanja.

Javno okupljanje povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2021. održat će se u večernjim satima 17. studenog te tijekom dana 18. studenog 2021. godine na nekoliko lokacija u Vukovaru. Tim povodom, policija će u te dane, na temelju zahtjeva Grada Vukovara, uspostaviti posebnu regulaciju prometa (preusmjeravanje prometa na zatvorenim cestovnim dionicama) te će biti ograničeno prometovanje vozilima dok za to bude postojala potreba.

U tu svrhu, 17. studenog od 17 do 20 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se Županijska ulica u Vukovaru, dok će se 18. studenog od 07 do 18 sati zatvoriti dio Ulice Priljevo u Vukovaru, od raskrižja s Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulice I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Županijska ulica, Frankopanska ulica, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića u Vukovaru do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).

Obavještavamo građane da će policija, na dan održavanja javnog okupljanja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja vršiti snimanje na mjestima održavanja javnog okupljanja i na prilaznim pravcima.

Savjetujemo da se u navedena vremena izbjegavaju navedeni cestovni pravci i koriste alternativni pravci te molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i da poštuju zapovjedi, upute i smjernice policijskih službenika na terenu.