Obilježen Dan Općine Stari Jankovci

0

Obilježen Dan Općine Stari Jankovci

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Trgu hrvatskih branitelja, a potom otvorenjem novog Doma kulture u Novim Jankovcima, gdje je održana i svečana sjednica Općinskog vijeća, obilježen je Dan Općine Stari Jankovci.

Nakog uvodnog obraćanja predsjednika Općinskog vijeća a potom i načelnika Općine, Borisa Dragičevića i Dragana Sudarevića, nazočnima se obratio v.d.pročelnika Ureda župana Marko Dikonić.

U svojem obraćanju pohvalio je kvalitetan rad predstavnika i svih djelatnika Općine Stari Jankovci te čestitao Dan Općine i zaželio mnogo uspjeha u realizaciji projekata, kojima žele omogućiti bolji život stanovnika općine.

“Želim istaknuti je kako se, unatoč pandemiji u protekle dvije godine, nastavilo raditi u realizaciji brojnih projekata ili su oni pri kraju a neki od njih su i završeni, što je za svaku pohvalu.

Sve projekte, kojima se mogu postići kvalitetniji život mještana, a koji žive na području ove općine, Županija će i dalje podržavati, posebno one projekte koje Općina kandidira na državnim i europskim natječajima.” – istaknuo je pročelnik Dikonić.


Na kraju sjednice dodijeljena su javna priznanja Općine Stari Jankovci, zasluženim fizičkim i pravnim osobama, koji su svojim djelovanjem dali doprinos u razvoju i promociji općine u kojoj žive.

Priznanja su uručena Udruzi “Hrvatska žena” Slakovci – iz područja kulture; Športskom društvu “Croatia” Novi Jankovci – iz područja sporta; Marinku Barišiću – iz područja gospodarstva; te velečasnom Mati Špoljaru – iz područja društvenih djelatnosti.