Subota, 1 listopada, 2022
16 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaOd sutra vinkovačka tržnica u novom ruhu

Od sutra vinkovačka tržnica u novom ruhu

Već smo vas izvijestili početkom tjedna da su započeli radovi na vinkovačkoj tržnici. Jedan njezin dio dobit će nove štandove vrijedne oko 800 tisuća kuna, a već u srijedu naši će ju građani zateći u novom izdanju.

Suradnja Grada Vinkovaca i tvrtke GTG rezultirala je nabavkom 48 novih štandova koji će krasiti vinkovačku tržnicu. Njihova instalacija počela je danas, a pola od njih će za uporabu biti spremno za uporabu već od sutra. Preostala 24 štanda na vinkovačkoj tržnici čekaju nas od srijede.

Sami štandovi su moderne konstrukcije: natkrivenog štanda, mjesta za odlaganje robe za prodaju unutar i ispred štanda, drvene podloge za stajanje prodavača do klupe za sjedenje za prodavača.

“Gotovo pola tržnice dobit će nove štandove i nadam se da će naši sugrađani i prodavači biti zadovoljni s novim izgledom tržnice. Uz nove štandove, uredit ćemo i parking prostor jer broj parkirnih mjesta oko tržnice manjka, pa ćemo u skladu s time početi uređivati tržnicu i u ovom dijelu”, rekao je danas Dalibor Šandrk, pročelnik upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada, i dodao kako se nada da će 48 novih natkrivenih štandova zadovoljiti potrebe dijela prodavača.

Ukupna vrijednost novih natkrivenih štandova je oko 800 tisuća kuna i bit će uređeno 2,500 kvadrata, a kako smo mogli danas čuti, ovo je tek početak radova za bolju i ljepšu vinkovačku tržnicu.

Ovo je uvod  u konačni plan rekonstrukcije i izgradnje gradske tržnice koja će dobiti i svoj natkriveni dio.
Početak radova na tržnici:

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije