Utorak, 7 prosinca, 2021
1.1 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaOdržan radni sastanak s članovima predsjedništva Udruge stranih dragovoljaca Domovinskog rata

Održan radni sastanak s članovima predsjedništva Udruge stranih dragovoljaca Domovinskog rata

Gradonačelnik Ivan Bosančić i zamjenik gradonačelnika Josip Romić održali su radni sastanak s članovima predsjedništva Udruge stranih dragovoljaca Domovinskog rata: Chrisom Malićem i Rodney Morganom te sa zapovjednikom postrojbe s velikim brojem stranaca pri 109 br. HV-a i 108. br. HVO-a, Slobodanom Ugljarom – Bobijem.

Tema sastanka bio je projekt dizanja spomenika palim stranim dragovoljcima u Domovinskom ratu u gradu koji za njih ima posebnu simboliku. Sastanku je nazočio i Vinkovcima zahvalio Tomislav Šulj, povjesničar i scenarist dokumentarnog filma “1991. tko je tvoj bližnji?” koji govori upravo o stranim braniteljima, a koji je nedavno premijerno prikazan u Zagrebu. ”

“Dogovorene su sjajne stvari, do realizacije će sigurno doći, a kako i na koji način, pokazat će vrijeme. Također, dogovorena je i svečana projekcija dokumentarnog filma o stranim dragovoljcima “91.’ tko je tvoj bližnji” u Vinkovcima za siječanj 2022. Veliko, veliko, veliko hvala Vinkovcima”, poručio je Tomislav Šulj.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.