Petar Grašo čestitao Božić i najavio veliki koncert u Vukovaru povodom Dana zaljubljenih!

0
© Simone Di Luca

U tjednu uoči Božića, najradosnijeg katoličkog blagdana, Petar Grašo uputio je posebnu čestitku svojoj publici u Vukovaru i naglasio da se posebno raduje da će svoj veliki koncert povodom Dana zaljubljenih održati upravo u Vukovaru, 17. veljače u Sportskoj dvorani „Danijel Rehak“.

„Drage moje Vukovarke i Vukovarci, od srca vam želim blagoslovljen i sretan Božić. Neka ovaj Božić u vaše domove i srca donese zdravlje, radost, mir i svjetlost, a ja vam ovoga puta stižem za Dan zaljubljenih i to će biti naša posebna noć koju ćemo još dugo pamtiti!“, poručio je Petar Grašo svojoj vjernoj publici u Vukovaru i još jednom naglasio da mu je Vukovar jedna od najdražih koncertnih destinacija u Novoj 2024. godini.

„Kasna svirka, rani let, iden doma, dan je svet…“ stih je iz Grašinog božićnog megahita „Fritula“ koji se ovih dana neprekidno vrti u radijskom eteru širom Slavonije, a uskoro će ga zamijeniti i sve one lijepe ljubavne pjesme po kojima je Grašo poznat. Jer Slavonija i Vukovar već sada željno iščekuju Grašin vukovarski koncert ljubavi. „Jel’ ti reka ‘ko“, „ Ako te pitaju“, „Moje zlato“, „’Ko nam brani“, „Ljubav sve pozlati“, „Trebam nekoga“, „Ljubav jedne žene“ samo su neke od dirljivih ljubavnih pjesama koje će publika 17. veljače pjevati u glas s trenutno najpopularnijim pjevačem u Hrvatskoj.

A na Grašinim koncertima je uvijek atmosfera na visini, svaka pjesma ispunjena dubokim emocijama, publika na nogama i s rukama u zraku…. Kako i sam Grašo kaže, na svakom njegovom koncertu se samo „uživa, zabavlja, voli i piva“.

Tako će biti i 17. veljače u Vukovaru!

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl pravo su puštene u prodaju, a mogu se kupiti online i na svim prodajnim mjestima Eventima i u Vukovaru na recepciji hotela Lav, i lokacijama Tisak Media Vukovar i BP Petrol Crodux Vukovar.