PODUZETNI DOSTAVLJAČ: Poštar krao pakete,umjesto da dostavi mobitele, prodavao ih online.

0

Foto: ilustracija

Dostavljač jedne zagrebačke tvrtke je osumnjičen da je u dva mjeseca krao pakete koje je trebao dostaviti i tako zaradio 210.915 kuna.

Muškarac (22) je iskoristio svoju poziciju dostavljača-poštara u jednoj zagrebačkoj tvrtki kako bi krao pakete i prodavao robu preko interneta. Sumnjiči ga se da je iz skladišta odjela dostave u Velikoj Gorici od 31. ožujka do 14. svibnja ove godine četiri puta prilikom preuzimanja paketa uzeo i one koji mu nisu bili namijenjeni. U paketima su većinom bili novi, skupi mobiteli. Nakon toga ih je zadržao neko vrijeme kod sebe, kako ne bi bio sumnjiv te bi ih prodavao preko interneta.

  • Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela „Krađa“ – izvijestili su iz PU Zagrebačke i dodali:

– Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 210.915 kuna. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Velikog Gorici.

Izvor:24 sata hr