Policija moli za pomoć, sinoć pobjegli iz marice dok su ih prevozili u osječki zatvor

0

Fotografija:MUP

Prvi muškarac (lijeva fotografija) srednje tjelesne građe, crne kose i visok je oko 165 cm dok je drugi  (desna fotografija) muškarac je slabije tjelesne građe, smeđe kose i visok je oko 175 cm.

PU vukovarsko srijemska objavljujemo fotografije dvojice muškaraca koji su sinoć navečer pobjegla iz policijskog vozila, dok su ih policijski službenici prevozili u Zatvor u Osijeku.

Sinoć, 11. veljače 2022. godine oko 22 sata, dva muškarca koje Policijska uprava vukovarsko-srijemska sumnjiči da su počinitelji kaznenih djela, su pobjegla iz kretajućeg policijskog službenog vozila „marice“, dok su ih policijski službenici prevozili u Zatvor u Osijeku, nakon što im je određen istražni zatvor.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je obavila očevid na službenom policijskom vozilu te je zasad utvrđeno kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila (marice) te da su u tom dijelu vozila izazvali mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg.

Sve raspoložive snage na terenu intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca.

Također, o ovom događaju ćemo preispitati sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika ove Uprave koji su muškarce prevozili.

Ovim putem pozivamo građane da dojave policiji na broj 192 ukoliko uoče muškarce, a njihove fotografije su u nastavku. Informacije se mogu dostaviti i anonimno.

 

 

Unaprijed se zahvaljujemo građanima na pomoći.