Srijeda, 10 kolovoza, 2022
19 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaHrvatskaPOSLODAVAC ZA POŽELJETI: Jedna tvrtka u Hrvatskoj isplatit će svim radnicima po...

POSLODAVAC ZA POŽELJETI: Jedna tvrtka u Hrvatskoj isplatit će svim radnicima po 4000 kuna: ‘Želimo ih motivirati’

Nakon teške 2020., turistička kompanija Aminess iz Novigrada odlučila je nagraditi svoje zaposlenike te ih dodatno motivirati za rad. Uz novčane simulacije osiguran im je topli obrok.

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u iznosu od 4.000,00 kuna za uspješan početak otvaranja turističke sezone te u znak zahvalnosti za iskazani trud i rad u protekloj izazovnoj 2020. godini piše Poslovni dnevnik.

Ta nagrada očekuje sve zaposlenike bez obzira o njihovom radnom odnosu bilo da su  stalni zaposlenici ili stalne sezonski radnici.

Prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000 kuna bit će im isplaćen s plaćom za srpanj, a preostali dio s plaćom za kolovoz.

Uz sve to Aminess svojim zaposlenicima osigurava i topli obrok.

  • Zadovoljstvo zaposlenika i kvalitetni uvjeti rada naša su glavna motivacija, jer nam njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuje da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu, pogotovo u ovom izazovnom periodu. Stoga smo ih odlučili dodatno nagraditi na početku ovogodišnje turističke sezone koja već sad bilježi dobre rezultate, kako bi ih motivirali i dodatno poboljšali materijalne uvjete rada –  istaknula je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova prenosi 24 sata hr.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije