Nedjelja, 19 rujna, 2021
22 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaPotpisan ugovor za izgradnju sportske dvorane osnovne škole „Mijat Stojanović“ Babina Greda

Potpisan ugovor za izgradnju sportske dvorane osnovne škole „Mijat Stojanović“ Babina Greda

U prostorima male vijećnice Vukovarsko – srijemske županije, između Vukovarsko – srijemske županije i Planum građanje d.o.o. iz Vukovara, potpisan je Ugovor za izgradnju i opremanje sportske dvorane Osnovne škole „Mijat Stojanović“ Babina Greda. Ukupni trošak radova i opremanja sportske dvorane iznosi ‪24.014.447,44 sa PDV – om.

Projekt izgradnje i opremanja biti će financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja, Vukovarsko – srijemske županije i Općine Babina Greda, od čega će Ministarstvo znanosti i obrazovanja sufinancirati 66 % ukupne vrijednosti investicije, Vukovarsko – srijemska županija 24 %, Općina Babina Greda 10 %.


Projektom je predviđena izgradnja i opremanje dvodjelne sportske dvorane sa proširenim borilištem čijom izgradnjom će biti okočana dugogodišnja problematika vezana uz izgradnju sportske dvorane u Babinoj Gredi, na zadovoljstvo svih dionika uključenih u ovaj projekt, pogotovo samih učenika Osnovne škole „Mijat Stojanović“ Babina Greda, koji će nastavu tjelesnog odgoja moći pohađati u svojoj sportskoj dvorani.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.