Nedjelja, 19 rujna, 2021
25 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaHrvatskaPovećala usne pa pobjegla iz ordinacije, policija sada traga za ljepoticom s...

Povećala usne pa pobjegla iz ordinacije, policija sada traga za ljepoticom s filerima

Izuzev internog sukoba s ukusom za estetiku i veličinu usana, toj istoj Nataši uvećala sam usne za 1mL, namazala kremicu i standardno objasnila upute nakon zahvata, prepričala je Anika Černeka, vlasnica ordinacije za dentalnu medicinu nakon čega je njezina klijentica nestala.

Početkom ovoga tjedna pulskoj je policiji prijavljena bizarna prijevara. Naime, djevojka je u jednoj ordinaciji povećala usne te pobjegla.

Kako se to dogodilo, na Facebooku je prepričala vlasnica privatne klinike Anika Černeka.

  • U Ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana koja se nama predstavila kao Nataša Radanović. Vjerojatno bi bolje nosila   ime Jane Doe jer je sve podatke upisane u novootvoreni karton skroz izmislila. Kaže Nataša (Jane, Maša, Vaša, Naša…Vi birajte.), gospođa s naglaskom koji nije hrvatski, da ima muža Puležana, baš na Kaštanjeru, broj 25. Kaže i da ima petogodišnju kći s pokvarenim zubima koju bi nam kasnije uvela na pregled. Natašu danas drugi dr. nije uspio primiti za uvećanje usana i navodno je preporučio mene. Izuzev internog sukoba s ukusom za estetiku i veličinu usana, toj istoj Nataši uvećala sam usne za 1mL, namazala kremicu i standardno objasnila upute nakon zahvata – prepričava Anika Černeka, vlasnica ordinacije za dentalnu medicinu.   Žena je rekla da će ‘skoknuti’ po kćerku, a u ordinaciji je ostavila izlizanu torbu. No, torba je bila potpuno prazna, a izvjesna Nataša se nije vratila.
  • Nataša i njezina obitelj nestaju bez traga. Ne vraćaju se. Broj telefona koji je upisala u upitnik o zdravlju ne postoji. Broj telefona s kojeg je zvala da se naruči je nedostupan. Telefonski mi je i  MUP potvrdio da podatci ne odgovaraju dotičnoj osobi. Nisam ljuta, ni tužna, a ni manje bogata zato što Nataša hoda s ukradenim XL usnama. Ljuta sam i tužna jer Nataša nije ni prva ni zadnja muljatorica, lažljivica, kradljivica, prevarantica. Ljuta sam i tužna što smo okruženi iskrivljenim, lažnim, maskiranim, izobličenim ljudima… – napisala je na Facebooku Anika Černeka. Dogodilo se to u ponedjeljak, a Černeka je odmah sve prijavila policiji koja traga za prevaranticom.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.