Preminula 25-godišnjakinja iz Andrijaševaca, od teških ozljeda zadobivenih u frontalnom sudaru

0

Foto: ilustracija

U prometnoj nesreći na županijskoj cesti Vinkovci-Rokovci koja se dogodila u petak, 4. veljače, gdje je došlo do frontalnog sudara dvaju automobila u kojoj je 25-godišnjakinja iz Andrijaševaca teže ozlijeđena.. Od teških ozljeda zadobivenih u frontalnom sudaru  25-godišnjakinja iz Andrijaševaca je nakon nekoliko dana borbe za život, nažalost podlegla teškim ozljedama.

Pokoj vječni daruj joj Gospodine, svjetlost vječna neka joj svijetli, počivala u miru Božjem.
Iskrena sućut obitelji, rodbini i prijateljima.

Do prometne nesreće je došlo u petak, 4. veljače, oko 20,30 sati kada je 18-godišnjak iz Andrijaševaca upravljao je osobnim vozilom vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom županijske ceste iz smjera Rokovaca u smjeru Vinkovaca.

U jednom trenutku, vozač je naglo skrenuo na suprotnu prometnu traku te je došlo do udara u osobni automobil, također vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 25-godišnjakinja iz Andrijaševaca, krećući se u suprotnom smjeru.

Oba vozila su nakon udara završila na zemljanoj površini uz kolnik. U prometnoj nesreći 25-godišnjakinja je teže ozlijeđena zadobivši ozlijede koje su po život opasne, dok je 18-godišnjak lakše ozlijeđen. Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako 25-godišnjakinja za vrijeme upravljanja vozilom nije koristila sigurnosni pojas.

Ovo je već četvrta tragedija na prometnicama Vukovarsko-srijemske županije u 2022. godini.