Prijetio muškarcu pa mu policija pronašla oružje

0

Fotografija: Ilustracija

Nadležnom državnom odvjetništvu policija je protiv osumnjičenika dostavila odgovarajuću kaznenu prijavu za kaznena djela Prijetnja i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Jučer, 25. siječnja policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Prijetnjai Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Naime, kako je osumnjičenik prijetio smrću drugom muškarcu, temeljem naloga obavljene su pretrage doma i drugih prostorija na vukovarskom području koje koristi osumnjičenik te su oduzeti jedna ručna bomba, jedna automatska puška i jedan spremnik automatske puške s 20 komada streljiva.

Nadležnom državnom odvjetništvu policija je protiv osumnjičenika dostavila odgovarajuću kaznenu prijavu za kaznena djela Prijetnja i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.