Privlaka: 4. turnir u odbojci na pijesku 4×4

0
  1. turnir u odbojci na pijesku 4×4,  Privlaka 2022. 

Sportska udruga Privlaka i ovo ljeto organizira turnir u odbojci na pijesku koji će se održati od 28. do 30.7.2022. godine na terenu u Šumici.

Kako vrijeme odmiče, ovaj turnir poprima sve veći sportski značaj i postaje tradicija u ljetnim danima. Opuštena i pozitivna energija, dobra i atraktivna igra, prijateljska atmosfera i bogat popratni sadržaj turnira odlična su pozivnica i ekipama, ali i posjetiteljima da se zadnji vikend u srpnju upute do Šumice i u tri dana uživaju u ljetnim večerima na pijesku.

Prijave kreću od 17. lipnja tako da vremena za slaganje ekipa i taktiku još uvijek ima dovoljno. Detalje o organizaciji samog turnira možete saznati na facebook stranici – Sportska udruga Privlaka.

Za početak, igra se 4×4 na dva dobivena seta do 21, a treći je do 15. U ekipi mogu biti dva rezervna igrača, a ekipe mogu biti mješovite. Prijaviti se mogu svi ljubitelji odbojke, a sve što trebate je doći u sastavu i to pozitivno nastrojeni, samo opušteno.

Atmosferu prijašnjih godina osjetit ćete i na fotografijama jer su ispričale divnu ljetnu sportsku priču.

Mi smo servirali, a vi nastavite s igrom, vidimo se na prelijepom terenu u Šumici poručila je Dara Bićanić predajednica Sportske udruge Privlaka.