Četvrtak, 11 kolovoza, 2022
26 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaProlaznike pokraj ruševne zgrade u središtu Vinkovaca štitit će skela

Prolaznike pokraj ruševne zgrade u središtu Vinkovaca štitit će skela

Zahvaljujući Gradu Vinkovcima pješaci više neće morati strahovati da će im na glavu pasti dio fasade ili crijep s krova kada  prolaze stazom uz zgradu u središtu grada, na uglu ulica Jurja Dalmatinca i Kralja Zvonimira, preko puta nekadašnje PIK-ove, danas zgrade Hrvatskih šuma.

Stara, nekada lijepa zgrada, u čijem je podrumu i dijelu prizemlja nekada bio ugostiteljski objekt, a u ostatku prizemlja i na gornjim etažama stanovi i uredi, već odavno pravo je ruglo u središtu grada, a nerijetko i opasnost za prolaznike. Bez obzira na sve pokušaje iz Gradske uprave i apele prema vlasnicima, kojih ima više, ovaj problem godinama nije riješen.

Stoga je, doznajemo u Gradskoj upravi, kako bi se zaštitili građani i svi prolaznici tim putem, Grad sada poduzeo ono što može budući da je riječ o privatnom posjedu. Riječ je o postavljanju zaštitne skele na stazi kao gradskoj površini, a koja će omogućiti siguran prolazak uz zgradu.

Grad se tako pobrinuo za sigurnost građana, a pitanje trajnog rješenja ovoga problema, jer skela to zasigurno nije, i dalje ostaje na vlasnicima.

Izvor: Novosti hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije