Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

0

Fotografija: ilustracija

O svim poduzetim radnjama i utvrđenim činjenicama policija će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 23. veljače oko 23.54 sati, 36-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, a kretala se kolnikom državne ceste D46 iz smjera Mirkovaca u smjeru Jankovaca. 

Dolaskom na II. dionicu 7.km  + 240m uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na lijevu prometnu traku, u trenutku kada se iz suprotnog smjera kretao skup vozila srpskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 34-godišnjak državljanin Srbije.  Uslijed opisane radnje došlo je udara prednjim dijelom osobnog vozila u prednje lijevi dio teretnog automobila. 

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 36-godišnjakinja, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar, dok je 34-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u OŽB u Vinkovcima. 

Očevidom prometne nesreće rukovodio je Općinski državni odvjetnik u Vinkovcima te u vremenu od 00,18 do 06,18 sati, zbog očevida prometne nesreće te uklanjanja vozila sa mjesta događaja, za sav promet bila je zatvorena cesta D46 na navedenoj dionici, a promet se odvijao alternativnim pravcima izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.