Škoro posjetio muškarca kojeg su premlatili zbog njegove pjesme: ‘Ovo je zastrašujući čin nasilja‘

0

Miroslav Škoro i Ivan Andrijanić-Foto:Facebook: Miroslav Škoro

Zbog teških ozljeda koje su mu nanijeli dečki iz Srijemskih Laza Ivan je 24.11. podvrgnut operaciji koja je trajala gotovo tri sata.

Dva dana nakon što je Vinkulja hr objavio priču o tome kako su dečki iz Srijemskih Laza brutalno pretukli Vinkovčanina Ivana Andrijanića (28) zbog toga što je zaželio poslušati jednu pjesmu Miroslava Škore, i sam pjevač posjetio je napadnutog mladića u njegovom domu.

Škoro je na svojoj Facebook stranici objavio slike s napadnutim Andrijanićem te izrazio zgražanje što se za sam događaj čulo tek desetak dana kasnije. Obećao je i da će o tome sutra govoriti u Saboru.

Konkretno, Škoro je u svojem statusu napisao sljedeće:

– SUROVA HRVATSKA STVARNOST!

Večeras sam u vinkovačkom Novom Selu posjetio Ivana Andrijanića i njegovu obitelj. Izrazio sam im svoju potporu i duboko ljudsko suosjećanje zbog nemilog događaja od prije desetak dana. Naime, Ivan je na jednoj privatnoj zabavi htio naručiti pjesmu “Mata”, te je zbog toga gotovo do smrti pretučen.

U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza.

alosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti.

Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru.

Podsjetimo, divljači napad dogodio se u noći sa subote na nedjelju 20. na 21. studenoga u završnici slavlja rođenja sina Andrijanićeva rođaka u lovačkom domu u Starim Jankovcima. Incident se dogodio oko 2 sata ujutro.