Skrivila prometnu nesreću s 1,83 promila alkohola u krvi

0

FOTO: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata četiri prometne nesreće.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede dok je u tri prometne nesreće nastala materijalna šteta.

Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i jedna na području PP Beli Manastir.

Skrivila prometnu nesreću s 1,83 promila alkohola u krvi
U poslijepodnevnim satima, jučer u Osijeku u Kaštelanskoj ulici dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Tridesetosmogodišnjakinja iz Dalja upravljala je osobnim automobilom te uslijed nepropisne vožnje unazad udarila u parkirano vozilo. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena joj je prisutnost od 1,83 promila alkohola u krvi.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Evidentiran jedan alkoholizirani vozač
Na području PU osječko-baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentiran jedan vozač osobnog automobila koji je bio pod utjecajem alkohola i to u 00,50 sati u Osijeku kada je u prometu zatečen 45-godišnjak iz Osijeka s 1,63 promila alkohola u krvi.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.