Nedjelja, 19 rujna, 2021
25 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaHrvatskaSMJENA TURISTA: Velike gužve na autocestama i graničnim prijelazima

SMJENA TURISTA: Velike gužve na autocestama i graničnim prijelazima

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pojačan je promet između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, a Hrvatski autoklub (HAK) koji vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pojačan je promet između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora pri čemu dolazi do stvaranja mjestimičnih usporenih kolona vozila u pokretu uz povremene kratkotrajne zastoje. HAK javlja o koloni vozila u pokretu uz povremene zastoje na autocesti A1 između tunela Bristovac i čvora Maslenica u smjeru Dubrovnika.

Kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Republike Slovenije kolona je duga oko 2.5 kilometra (povremeno se zatvara tunel Frukov Krč).

HAK također javlja o koloni osobnih i teretnih vozila kod graničnog prijelaza Bajakovo koja je duga oko 2 kilometra.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona duga oko 2 km koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon.

Kolona vozila na Krčkom mostu duga je oko 4 kilometra. Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) na predjelu Veliki Žali vozi se jednim trakom, naizmjence.

Na državnoj cesti DC1/DC429 dogodila se prometna nesreća između Plitvičkih Jezera i Prijeboja u mjestu Jezerce, zbog koje promet teče otežano.

Izvor: jutarnji hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.