Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
8.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaStanje u prometu - vikend izvješće, Stacionarne kamere zabilježile su 82 prekršaja...

Stanje u prometu – vikend izvješće, Stacionarne kamere zabilježile su 82 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila.

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda, od 24. do 26. rujna, na području PU Vukovarsko-srijemske evidentirano je 17 prometnih nesreća i zatečeno 14 alkoholiziranih vozača.

Tijekom vikenda, od 24. do 26. rujna, na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je 17 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

U Gradištu, zbog nepropisne radnje vozilom dolazi do bočnog sudara sa drugim vozilom, pri čemu je 39-godišnja vozačica lakše ozlijeđena.

U Vinkovcima, dijete je upravljajući biciklom na raskrižju cesta oduzelo prednost prolaska osobnom automobilu pri čemu je dijete lakše ozlijeđeno uslijed pada na kolnik.

U Borovu, vozač osobnog automobila oduzeo je prednost prolaska vozaču motocikla uslijed čega motocikl udara u osobni automobil. U prometnoj nesreći vozač motocikla je teže ozlijeđen, dok je putnica u osobnom automobilu laše ozlijeđena.

Na raskrižju cesta Vukovar-Osijek i Vera-Bobota, vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola (1,71 g/kg) oduzeo je prednost prolaska drugom vozilu, pri čemu je sedam osoba lakše ozljeđeno.
Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Borovu, S.Jankovcima, Donjem Novom Selu, Vinkovcima (36), Vukovaru (3) i Županji (4).

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 14 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 1,71 g/kg zabilježena je kod 32-godišnjeg vozača na cesti kod Bobote. Prema tri vozača određena je mjera smještanja u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stacionarne kamere zabilježile su 82 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.