SUTRA ZAPOČINJE PODJELA HUMANITARNE POMOĆI S Područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci

0

SUTRA ZAPOČINJE PODJELA HUMANITARNE POMOĆI

Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci je u sklopu provedbe mjera za sprečavanje širenja koronavirusa i ublažavanja posljedica ove krizne situacije osiguralo humanitarnu pomoć za 380 socijalno ugroženih obitelji s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci koje obuhvaća gradove Vinkovci i Otok, te općine Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tordinci i Vođinci.

Podjela paketa humanitarne pomoći za korisnike s područja Grada Vinkovaca koji ispunjavaju kriterije za primanje humanitarne pomoći vršit će se u skladištu Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci u Ulici Josipa Kozarca 10, Vinkovci od sutra (četvrtak, 9. srpnja 2020.) u vremenu od 9 do 12 sati.

Korisnicima iz Grada Otoka i 11 općina Vukovarsko-srijemske županije: Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tordinci i Vođinci, obiteljske pakete će Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci u suradnji sa socijalnim službama JLS prevesti i podijeliti putem mreže povjerenika Crvenog križa u tim jedinicama lokalne samouprave.