Utorak, 15 lipnja, 2021
15.8 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaSVEČANO OTVOREN „BUBA BAR“ u Vinkovcima

SVEČANO OTVOREN „BUBA BAR“ u Vinkovcima

🐞SVEČANO OTVOREN „BUBA BAR“ u Vinkovcima 🐞

Danas je u organizaciji Udruge Bubamara upriličeno svečano otvorenje caffe bara i kuglane „Buba bar“. „Buba bar“ je smješten u samom centru Vinkovaca, a poseban je po tome što će u njemu raditi osobe s Downovim sindromom. Realizacija ovog projekta trajala je oko tri godine, a kroz samu realizaciju Udruga Bubamara je uspjela pridonijeti donošenju zakonskog rješenja prema kojem osobe s invaliditetom mogu raditi, a da pri tom ne izgube pravo na invalidninu.


U uređenje prostora ukupno je uloženo oko 7 milijuna kuna. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije.
„Buba bar“ svečano je otvorio ministar državne imovine Mario Banožić. Ispred Vukovarsko-srijemske županije, na svečanosti otvaranja sudjelovala je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj Zrinka Čobanković, a nazočili su i saborski zastupnik Stevo Culej, gradonačelnik grada Otoka Josip Šarić te direktorica Razvojne agencije VIA-e Danijela Slipčević.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.