Subota, 21 svibnja, 2022
18 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaTijekom vikenda zabilježeno 12 prometnih nesreća: biciklista naletio na pješaka, koji je...

Tijekom vikenda zabilježeno 12 prometnih nesreća: biciklista naletio na pješaka, koji je uslijed pada lakše ozlijeđen.

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda zabilježeno 12 prometnih nesreća i zatečeno 12 alkoholiziranih vozača u prometu.

Tijekom vikenda, od 7. do 9. siječnja, na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je 12 prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima su ukupno osam osoba lakše i jedno dijete teže ozlijeđeno te sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Oko 18,50 sati 7. siječnja na nogostupu na raskrižju ulica Duga i H. D. Genschera u Vinkovcima, biciklist je naletio na 35-godišnjeg pješaka, koji je uslijed pada lakše ozlijeđen.

Istog dana oko 23,50 sati na cesti kod Iloka, 59-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu (1,44 g/kg) zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste i stanju kolnika slijeće s ceste pri čemu je zadobio lake tjelesne ozljede.

U subotu, 8. siječnja oko 13,10 sati na raskrižju ulica Splitska, I. K. Sakcinskog i Trg J. Runjanina u Vinkovcima 36-godišnja vozačica osobnog automobila oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 50-godišnjakinja, a koji je uslijed udara odbačen na zaustavljeni osobni automobil, čiji je vozač, 67-godišnjak, zadobio lake tjelesne ozljede.

Oko 19,40 sati na mostu preko rijeke Bosut u Ulici R. Boškovića u Vinkovcima, 25-godišnji vozač osobnog automobila bez propisane zimske opreme uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila gubi nadzor nad vozilom i udara u osobni automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnjakinja. Oboje vozača su lakše ozlijeđeni, dok je dijete u udarenom osobnom automobilu teže ozlijeđeno.

Jučer, 9. siječnja oko 9,50 sati u Privlaci, na raskrižju ulica Čolićeva i V. Nazora, zbog oduzimanja prednosti prolaska drugom vozilu, 26-godišnjakinja je osobnim automobilom udarila u osobni automobil kojim je upravljao 25-godišnjak. Oboje vozača i putnik lakše su ozlijeđeni.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na autocesti Lipovac-Zagreb (3), u Gunji, Rokovcima, Vinkovcima i Županji.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 12 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 1,95 g/kg zabilježena je kod 33-godišnjeg vozača u Tovarniku.

Stacionarne kamere zabilježile su 17 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, a najviše na državnoj cesti D2 kod Bobote.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije