TK VINKOVCI: Nina Marić dvostruka prvakinja ”Snješko Cup-a”

0
115

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ”Vinkovci” odigrani su tradicionalni teniski turniri  ”Snješko Cup” za uzrast do 14 i preko 14 godina u kategoriji dječaka i djevojčica , te ”Pahuljica Cup”  za mini tenis u kategoriji dječaka i djevojčica.

Na ovogodišnjem turniru bilo je oko 60-tak sudionika koji su prikazali odličan tenis  u svim dobnim uzrastima.

U kategoriji do 14 godina  na  ”Snješko Cupu ” za djevojčice  prvo mjesto osvojila je Nina Marić, drugo mjesto osvojila je Lara Rajković, dok su treće mjesto podijelile Vlatka Olij i Ana Jaman.U kategoriji dječaka prvo mjesto osvojio je Jakov Rimac, drugi je bio Rafael Halužan, dok su treće mjesto podijelili: Vito Babaić i Borna Marić.

U kategoriji preko 14 godina  na  ”Snješko Cupu ” za djevojčice prvo mjesto osvojila je Nina Marić, druga je bila Elena Rimac, dok su treće mjesto podijelile: Lora Šupuković i Mia Periškić.U kategoriji dječaka prvo mjesto osvojio Ante Vuković, drugi je bio Filip Rihtar, dok su treće mjesto podijelili: Ilija Kopić i Dominik Jelinić.

Mini tenis igrao se u sklopu ”Pahuljica Cup-a”, a u kategoriji djevojčica prvo mjesto osvojila je Ida Knežević, druga je bila Ella Menđušić, dok su treće mjesto podijelile: Mia Kovačević Lora Lugić.U kategoriji dječaka prvo mjesto osvojio je Rafael Halužan , drugi je bio Borna Marić,dok su treća mjesta podijelili:  Ante Jelinek i Ivano Dujić.

-Okupili smo ove godine lijepu brojku naših najmlađih  koji su prikazali odličan tenis u svim dobnim skupinama.Koristim priliku da svim našim članicama i članovima kluba, od onih najmanjih do najstarijih, zaželim Sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu.Puno zdravlja, malo ozljeda i da imamo još puno dobrih rezultata, rekao je Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.

Nagrade najupješnijima podijelili su Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”, te treneri: Alen Halužan, Zvonimir Voda i Zoran Horvat.