TRI DANA ZABAVE ZA NAJMLAĐE

0

TRI DANA ZABAVE ZA NAJMLAĐE

Nadolazeći vikend u Vinkovcima cijeli je u znaku djece i mladih, u organizaciji udruga i ustanova u kulturi i uz potporu Grada Vinkovaca očekuje nas bogat program prilagođen najmlađima.

Već u petak 20. svibnja, u organizaciji udruge Vinkovački karneval, predškolci i osnovnoškolci još jednim će Cvjetnim korzom pozdraviti proljeće u pješačkoj zoni. Na manifestaciji mogu sudjelovati sve vrtićke skupine i niži razredi osnovnih škola, a najbolje ocijenjena skupina osvojit će nagradni izlet.

Za dobru zabavu pobrinut će ZSA ZSA čiji je koncert na programu nakon Cvjetnog korza.

Za subotu učenici Glazbene škole Josipa Runjanina pripremaju nastup suvremenog plesa koji se u središtu grada može pogledati od 11 sati dok je nedjelja, na istom mjestu u isto vrijeme, rezervirana za mjuzikl „Volim te“.

Naime, članovi KC Gatalinka su pripremili su zanimljiv mjuzikl koji govori o djeci iz jedne sasvim obične ulice. No, od grupe se izdvajaju tri dječaka i tri djevojčice koje se međusobno simpatiziraju, ali ne znaju to izraziti. Dječaci i djevojčice kroz međusobne razgovore i optuživanja pokušavaju saznati što je to ljubav.

OČEKUJU NAS TRI DANA ZABAVE I DJEČJEG SMJEHA, STOGA, RODITELJI, BAKE I DJEDOVI, POVEDITE SVOJE KLINCE I ZAJEDNO UŽIVAJTE U ZABAVNOM PROGRAMU!!!!!