U prometnoj nesreći na vinkovačkoj obilaznici izgorio teretni automobil

0

Foto: Ilustracija

Troje sudionika prometne nesreće lakše je ozlijeđeno.

Postaja prometne policije Vinkovci je 2. kolovoza u 9,33 zaprimila dojavu građanina o prometnoj nesreći na južnoj obilaznici Grada Vinkovaca u kojoj su sudjelovala dva vozila.

Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, hitna medicinska pomoć i vatrogasci.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je oko 9,25 sati 42-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka krećući se kolnikom odvojka Ulice Alojzija Stepinca. Dolaskom do raskrižja s vinkovačkom obilaznicom, vozačica nije propustila sva vozila koja se kreću kolnikom obilaznice, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, već ušla u raskrižje, uslijed čega je na lijevu bočnu stranu automobila naletio teretni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 72-godišnjak iz Vinkovaca.

Nakon udara, teretni automobil se zapalio i u potpunosti sagorio.

Oboje vozača i 24-godišnji putnik iz teretnog automobila prevezeni su vozilom hitne medicinske pomoći u OŽB Vinkovci, gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvala prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, 42-godišnjakinji će biti uručen obavezni prekršajni nalog.

Zbog provođenja očevida, promet je tom dionicom obilaznice bio obustavljen od 9,50 do 13,25 sati izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.