U prometnoj nesreći smrtno stradao 25-godišnji motociklist

0

Foto: ilustracija.

Upozoravamo vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja odnosno da brzinu kretanja vozila prilagode stanju i uvjetima na cesti, te najavljujemo da će policija i ovog vikenda nastaviti s pojačanim aktivnostima usmjerenim na sprječavanje događanja prometnih nesreća i stradavanja u njima.

Jutros, 18. lipnja 2022. godine oko 1,20 sati, na državnoj cesti između Županje i Vrbanje, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla, 25-godišnji hrvatski državljanin.
Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima i policijski službenici ove policijske uprave su na mjestu događaja proveli očevid te utvrdili da se 25-godišnji motociklist kretao iz smjera Županje u smjeru Vrbanje te je, uslijed neprilagođene brzine kretanja motocikla osobinama ceste (zavoj) i smanjene vidljivosti (noć), sišao na desnu bankinu, udario u smjerokazni stupić, a zatim u kolni prilaz oranici nakon čega je pao s motocikla na zemljanu površinu.
Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije je na mjestu događaja konstatirao smrt 25-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima je naložila obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.
O prometnoj nesreći policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti posebno izvješće izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.