Srijeda, 26 siječnja, 2022
0.2 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaU sklopu bazena Lenije PK Orion dobio svoj prostor

U sklopu bazena Lenije PK Orion dobio svoj prostor

„Bogu hvala što je došao i taj trenutak da i mi dobijemo svoj prostor kao plivački klub”, uskliknuo je na početku predsjednik PK Orion Ivan Ćaleta i nakon toga zahvalio se gradonačelniku Ivanu Bosančiću koji je prepoznao kvalitetu ovog kluba. Iza Plivačkog kluba Orion puno je plivačkih uspjeha premda su relativno mlad klub.

„Trebamo jedan ovakav prostor za individualne razgovore trenera s plivačima i plivačicama, razgovore s roditeljima i roditeljske sastanke, kao i sastanaka uprave kluba, a uostalom i za odnose s javnošću”, naglašava Ivan Ćaleta.


Prostor u kojem trenutno boravi ovaj uspješni vinkovački klub bio je prazan većinu vremena, a u plivačkom klubu Orion ističu zadovoljstvo da su baš oni korisnici tog prostora. Orion broji oko 120 svojih članova u svim plivačkim programima (tu se ubraja i škola plivanja i aqua fitness).

„Kod nas plivački sport napreduje jednim velikim koracima i drago mi je da i plivački klub Orion ima, ne samo zapažene, nego i odlične rezultate. S obzirom da klub mora raditi i imati svoje prostore, mislim da je ovo jedan od ispravnih puteva. Orion je stasao u jedan ozbiljan i kvalitetan klub te imaju punu potporu gradske uprave”, dodao je gradonačelnik Ivan Bosančić i istaknuo da naš bazen i je tu da bi djeca plivala i bavila se sportom te tako imala jedan kvalitetan stil života.


Tijekom ove plivačke sezone većina natjecanja je otkazana, neka su odgođena, a prvi plivački izazovi za plivače Oriona bit će za vikend u Vukovaru gdje je na rasporedu plivačka liga. Nakon toga u Orionu još planiraju ove sezone odlazak u Rijeku i Dubrovnik. „To nam je daleko, ali nije teško kad se zna zašto idemo”, zaključio je predsjednik kluba.

Izvor: novosti hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.