U subotu 21. listopada 2. privlačka biciklijada „Ajmo krug”

0

U subotu, 21. listopada 2023. godine, Sportska udruga Privlaka organizira 2. privlačku biciklijadu „Ajmo krug” koja starta u 15 sati.

Nadolazeća biciklijada namijenjena je rekreativcima, a ruta od 24 kilometra bit će izazov svima koji vole uzbuđenje na kotačima. Provozajte se asfaltiranom cestom kroz Privlaku i njezinu okolicu i istražite biciklom ljepote koje su oko nas.

Start biciklijade je u 15 sati iz centra Privlake (Stara crkva), a ruta se nastavlja kroz Otok i vozi Ininim putem sve do privlačkog mosta i cilja ponovno kod Stare crkve. Ove godine, odvozit će se i dječja biciklijada koje će startati u 14 sati s privlačkog mosta, a cilj će joj biti također kod Stare crkve.

Sportska udruga Privlaka poziva sve mještane, one koji podržavaju rad Udruge i pomažu u njezinom radu te sve posjetitelje i goste da im se pridruže u drugom zajedničkom bicikliranju i na aktivan način provedu subotnje popodne za koje se nadaju da će biti bez pratnje kiše.

Po završetku biciklijade, članovi Udruge organiziraju zajedničko druženje za sve sudionike i goste u Šumici uz glazbu, hranu i piće.

Prijaviti se možete do petka, 20. listopada 2023. godine na facebook stranici Sportska udruga Privlaka ili predsjednici Udruge Dariji Bićanić. Kotizacija iznosi 15 €, a uključuje startni paket. Za djecu nema kotizacije.

Biciklijada će biti uz pratnju policije pa iz Udruge mole mještane za razumijevanje tijekom trajanja biciklijade.

Zacrtajte vlastito putovanje na dva kotača i zajedno sa članovima Sportske udruge Privlaka srušite vlastite rekorde i osobne sportske ciljeve poručuju iz Sportske udruge Privlaka.

Vidimo se na startu!