U Vinkovcima po objektima ispisani neprimjereni grafiti

0

Foto ilustracija

Policija provodi kriminalističko istraživanje zbog ispisanih neprimjerenih grafita

Policijski službenici ove policijske uprave su 18. veljače 2021. godine u Vinkovcima na 3 različite adrese utvrdili ispisane neprimjerene grafite na objektima.

Tako je 18. veljače nadležnoj policijskoj postaji 65-godišnji Vinkovčanin prijavio da je obiteljska kuća u Vinkovcima, u ulici Josipa Matasovića, obojena neprimjerenim grafitima korištenjem svjetlo plave boje.

Isto tako smo 18. veljače u Vinkovcima, ulica Hansa Dietricha Genschera, uočili neprimjerene grafite ispisane crnom lak bojom na zidanom dijelu ograde vinkovačkog nogometnog stadiona, u pogledu kojeg će ovlaštena osoba u Gradu Vinkovci podnijeti odštetni zahtjev.

Na posljetku istog dana, u Vinkovcima, Trg bana Josipa Šokčevića, na zidu ograde dvorišta Općinskog suda, pronađen je neprimjereni grafit ispisan crnom lak bojom. Ovlašteni predstavnik Općinskog suda podnijeti će odštetni zahtjev.

Policija je na svim navedenim destinacijama provela očevid te se poduzimaju mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti te će se podnijeti odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.