Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
8.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaU VSŽ tijekom vikenda dogodilo se 13 prometnih nesreća

U VSŽ tijekom vikenda dogodilo se 13 prometnih nesreća

Fotografija:  ilustracija

Tijekom vikenda, od 13. do 15. kolovoza 2021. godine dogodilo se 13 prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene i 11 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama dogodile su se u Gunji, 13. kolovoza, oko 07,50 sati te u Ceriću, 15. kolovoza oko 16 sati. Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Vinkovcima-2, Gradištu, Županji, Vukovaru-2, Nuštru, Starim Mikanovcima, i Babinoj Gredi (auto-cesta Zagreb-Lipovac).

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli dva vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2,30 g/kg zabilježena je kod 25-godišnjeg vozača osobnog automobila u Iloku. Prema oba vozača određena je mjera smještanja u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stacionarne kamere zabilježile su 126 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, najviše na državnoj cesti D2, 93 prekršaja.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.