Petak, 21 siječnja, 2022
-1.3 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaU VSŽ tijekom vikenda dogodilo se 13 prometnih nesreća

U VSŽ tijekom vikenda dogodilo se 13 prometnih nesreća

Fotografija:  ilustracija

Tijekom vikenda, od 14. do 16. svibnja 2021. godine dogodilo se 13 prometnih nesreća.

U Mohovu, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju ceste dolazi do slijetanja vozila s ceste pri čemu su putnice u vozilu zadobile lake tjelesne ozljede. U Gunji, vozač osobnog automobila oduzima prednost prolaska vozaču bicikla i nakon udara i pada s bicikla, vozač bicikla zadobio je tjelesne ozljede. U Vinkovcima, vozač osobnog automobila u raskrižju s kružnim tokom prometa oduzima prednost prolaska vozaču motocikla i nakon udara i pada sa motocikla, vozač motocikla je zadobio tjelesne ozljede.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Vinkovcima pet prometnih nesreća i po jedna u Iloku, Šarengradu, Vukovaru, Trpinji i Štitaru.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 12 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 1,56 g/kg zabilježena je kod 43-godišnjeg vozača u Vukovaru koji je jedan od tri vozača kojima je određena mjera smještanja u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stacionarne kamere zabilježile su 137 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, najviše na državnoj cesti D55 kod Gradišta, 60 prekršaja.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela izvijestili su iz PU vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.