U Vukovaru suhomesnati proizvodi nestali iz pušnice, Vinkovci u obiteljskoj kući nestali novac i nakit

0

Fotografija: ilustracija

U noći 22./23. prosinca 2020. godine provaljeno je u nezaključanu pušnicu, koja je u dvorištu obiteljske kuće, u Vukovaru, ulica Jelene Kotromanić te je otuđeno više suhomesnatih proizvoda.

Vlasniku, 68. godišnjem vukovarcu je prilikom odsutnosti iz dvorišta te pušnice, nestalo suhomesnatih proizvoda koji su u njegovom vlasništvu, zbog čega je oštećen za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krađa iz članka 228. st.1 KZ-a RH-e i intenzivno se radi na utvrđivanju svih okolnosti ove provale pušnice izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Jučer, 23. prosinca tijekom poslijepodneva provaljeno je u obiteljsku kuću 57-godišnjaka u ulici Bana Jelačića u Ceriću te je oštećeni prijavio otuđeni novac i nakit.

Prozor navedene obiteljske kuće je bio nasilno otvoren te je tako provaljeno u unutrašnjost obiteljske kuće kada su ispreturane prostorije kuće, uslijed čega je došlo do nestanka određenog iznosa novca i raznog nakita.

Naknadno će biti utvrđena materijalna šteta.

Policija je provela očevid te će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa iz članka 229. stavak 1. KZ RH-e.