Upravljao automobilom s 2,36 promila alkohola

0

FOTO: Ilustracija

Na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su četiri vozača osobnih automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

​Jučer, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su četiri vozača osobnih automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko ponoći, u Bilju, gdje su policajci zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnjak iz Bilja.
Evidentirana mu je koncentracija od 2,36 promila alkohola u krvi.
Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

Tijekom protekla 24 sata evidentirali smo dvije prometne nesreće
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali smo dvije prometne nesreće s povrijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže tjelesno ozlijeđena, a dvije su osobe zadobile lake tjelesne ozlijede.
Na području Osijeka i Donjeg Miholjca evidentirali smo po jednu prometnu nesreću.