Utorak, 27 srpnja, 2021
21 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaIzdvojenoVIDEO- VIII. RIMSKI DANI VINKOVCI

VIDEO- VIII. RIMSKI DANI VINKOVCI

Unatoč korona virusu Rimljani su proteklog vikenda zavladali Vinkovcima na novoj lokaciji u parku Lenije koja je idealna za ovakvu manifestaciju.

Ovogodišnja manifestacija ostat će upamćena po epidemiološkim mjerama gdje su na ulazima na manifestaciju volonteri Crvenog Križa Vinkovci mjerili temperaturu, dijelili maske, rukavice i dezificijens za ruke svim posjetiteljima VIII. RIMSKIH DANA.

Ovogodišnji Rimski dani održani su jedan dan upravo zbog korona virusa, bez obzira za trenutnu situaciju manifestacija je popraćena odlično, pogotovo kod onih najmlađih jer gladijatorske borbe su najveća atrakcija manifestacije.

Nismo željeli da se ne održe, ove godine trebalo je biti puno spektakularnije  sa puno više sredstava i događaja. Međutim kao što vidite uz sve ove epidemiološke mjere jednostavno to nije bilo moguće napraviti ali smo željeli da se održi ta tradicija da sutra kad ovo sve stane da se možemo vratiti u normalnu priču oko Rimskih dana. Želja nam je da Rimski dani narastu na jednu razinu koja će u Slavoniji-Baranji imati svoj značaj rekao je Ivan Bosančić Gradonačelnik grada Vinkovaca.

Na sajmu Rimskih dana uz domace i izlagači koji su došli iz Vrgorca, Samobora, Hlebine kod Koprivnice. Razne radionice udruga, od izrade nakita udruga “NOVA ART”, izrada Rimskih frizura, Bajkaonica “DND VINKOVCI, konjički klub Satir iz Vinkovaca, besplatan Rimski Burger po Rimskoj recepturi, Gladijatorske borbe, Kino na otvorenom uz predstavu Asterix i Obelix i manifestacija je završila sa koncertom Orion Full Banda.

Kako je bilo na VIII. RIMSKIM DANIMA možete pogledati u našem videima:

                                                                                                              CIJELI VIDEO SA MANIFESTACIJE

                                                                                                                       BORBE GLADIJATORA

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.