Vikend izviješće PU Vukovarsko srijemske, evidentirano je sedam prometnih nesreća

0

Foto: Ilustracija

Prilagodite brzinu i vožnju trenutnim uvjetima na cestama!

Tijekom proteklog vikenda, od 15. do 17. siječnja, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Mirkovci, Prkovci, Županja, Ilok, Otok, Tovarnik).

Stacionarne kamere za nadzor brzine su u navedenom razdoblju zabilježile ukupno 44 prekršaja nepropisne brzine.

Izdvajamo i kako su policijski službenici prilikom nadzora cestovnog prometa u nedjelju, 17. siječnja u 17,10 sati, u Vinkovačkoj ulici u Jarmini zatekli 36-godišnjeg vozača osobnog automobila riječkih registracijskih oznaka kako upravlja vozilom u vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola, te s nedozvoljenom prisutnošću psihotropnih tvari, što je utvrđeno preliminarnim testiranjem na opojne droge u organizmu. Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju te će biti doveden, uz optužni prijedlog, na nadležni sud radi provedbe žurnog postupka izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama.

Pozivamo vozače da vožnju i brzinu prilagode trenutnim uvjetima na cestama, uz obvezu poštivanja zakonskih propisa i vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu.