Vikend izvješće prometne policije

0

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog vikenda, od 6. do 8. studenog na području ove Policijske uprave evidentirano je jedanaest prometnih nesreća, od čega deset prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.
Jučer, 8. studenog oko 17,20 sati na cesti Bapska-Šarengrad 46-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu (0,52 g/kg) upravljao neosvjetljenim biciklom i bez reflektirajućih oznaka sredinom prometne trake. 46-godišnjak je pomaknuo bicikl ulijevo, bliže središnjoj crti kolnika, u trenutku kada je iza njega istom prometnom trakom osobnim automobilom Dacia Sandero vukovarskih registracijskih oznaka upravljao 44-godišnjak. Tom prilikom desnim osvrtnim zrcalom udario je 46-godišnjeg biciklistu koji je pri padu teže ozlijeđen.
O prometnoj nesreći slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.
Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na graničnim prijelazima Bajakovo i Županja, autocesti Zagreb-Lipovac, u Vukovaru (2), Andrijaševcima, Vinkovcima, naselju Spačva, Nuštru i Ivankovu.

Izvor:PUVS