Petak, 30 listopada, 2020

VINKOVCI: Centar za Socijalnu skrb obilježili godišnjicu tragično preminulih kolega iz Đakova

Sindikalna podružnica Centra za socijalnu skrb Vinkovci danas je u 12 sati i 5 minuta, minutom šutnje i paljenjem svijeća obilježila godišnjicu tragične pogibije svojih kolega, Blaženke Poplašen i Ivana Pavić, djelatnika Centra za socijalnu skrb Đakovo.

Đakovo: utorak 09.07.2019 došlo do oružanog napada na dvoje djelatnika sustava socijalne skrbi, socijalnu radnicu i pravnika.

Socijalna radnica je poginula na mjestu, a pravnik je teško ranjen. Počinitelj je korisnik Centra za socijalnu skrb, koji se navodno liječio na psihijatriji, a kojem je oduzeta poslovna sposobnost te mu je ubijena socijalna radnica bila skrbnica.

Ubojica je nakon ulaska u zgradu, na čijem ulazu je zaštitar, otišao do sobe u kojoj je radila ubijena socijalna radnica, a koja je udaljena svega 5-6 metara od zaštitarske sobe. Ubrzo su se začuli hici, nakon kojih je iz ureda koji se nalazi preko puta ovoga u kojem je bila socijalna radnica izašao pravnik kojem je počinitelj pucao u glavu.

NA 40 godina zatvora osječki Županijski sud je nepravomoćno osudio Andriju Drežnjaka, optuženog za prošlogodišnje teško ubojstvo dvoje radnika đakovačkog Centra za socijalnu skrb.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.