VINKOVCI: OBAVIJEST O ISPLATI BOŽIĆNICA UMIROVLJENICIMA

0

Povodom kršćanskog blagdana Božića, umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Vinkovaca i ove godine će se isplatiti jednokratne novčane naknade-božićnice.

U trajanju epidemiološki izazovne situacije podjelu božićnica smo organizirali dolaskom naših djelatnika u mjesne odbore.
Kako bi umirovljenicima pripadajućeg mjesnog odbora podijelili božićnice cilj nam je izbjeći dolazak većeg broja naše najosjetljivije populacije u gradsku upravu kako bismo ih sačuvali od izloženosti prevelikom broju kontakata i tako doveli u pitanje zdravlje naših umirovljenika. Nadam se da će kroz ove skromne iznose koje smo pripremili prihvatiti ih kao blagdanski dar gradske uprave od srca svakom našem umirovljeniku rekao je gradonačelnik grada Vinkovaca Ivan Bosančić.

Za iznos mirovinskog primanja do 1.000 kuna iznos jednokratne novčane naknade je 400 kuna. Umirovljenici koji imaju primanja između 1.000 i 1.500 kuna dobit će iznos od 300 kuna, dok će 200 kuna biti isplaćeno onima čija su primanja između 1.500 i 2.500 kuna.

Sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu.