Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
8.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaVinkovci se stavljaju na gastronomsku kartu, Festival šunke, rakije, vina i kulena

Vinkovci se stavljaju na gastronomsku kartu, Festival šunke, rakije, vina i kulena

VINKOVCI

“Već treću godinu zaredom Festival šunke, vina, rakije i kulena obogaćuje kalendar turističkih događanja u Slavonije. Vinkovci se stavljaju na gastronomsku kartu kontinentalne turističke ponude”, rekao je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić na predstavljanju festivala.

  • Danas promoviramo manifestaciju koja je mlada, ali je svakako dobro prihvaćena. Doprinosi našoj želji da Vinkovci imaju puno dobrih i kvalitetnih manifestacija kojima promičemo naš kraj, u sklopu toga i gastronomiju, i sve ono što imamo ponuditi. Kroz ove naše četiri delicije na najbolji način ćemo predstaviti Slavoniju i Vinkovce – rekao je vinkovački gradonačelnik, a Zvonimir Liščić iz vinkovačkih Šokačih rodova, organizatora manifestacije, kaže kako se nada kako će Festival biti još uspješniji od prethodnih. Odaziv je i više nego dobar, kaže Liščić, i dodaje da će sljedeći tjedan, u petak i subotu, biti ocjenjivanje.

U organizaciji je od samog početka i vinkovačka Turistička zajednica.

  • Svi naši sugrađani imat će priliku degustirati proizvode u subotu, 30. listopada, u pješačkoj zoni od 10 do 12 sati. Zabavljat će nas sve TS Đeram, a moći ćete kupiti i neke tradicijske proizvode – kaže predsjednica TZ-a Martina Matković.

M.F.- glas slavonije hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.