VINKOVCI: TRIBINE ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA 2021.

0
124

TRIBINE ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA 2021.

Grad Vinkovci i ove godine, četvrtu godinu zaredom, nastavlja komunikaciju s građanima u obliku tribina u mjesnim odborima. Građani tako, predlažući obavljanje određenih radova i realizaciju projekata, imaju priliku sudjelovati u kreiranju gradskog proračuna. Naime, sve prijedloge koji građani iznesu na tribinama u gradskoj se upravi razmatraju i sukladno njima se priprema plan komunalnih akcija i projekata.

Prva ovogodišnja tribina „Zajedno za bolje sutra“ bit će održana sutra(utorak 26. listopada) s početkom u 17:30 sati, u prostorijama Gradskog kazališta Joza Ivakić, a na istoj će sudjelovati građani mjesnih odbora Stjepan Radić i Ban Josip Jelačić.

Druga sutrašnja tribina bit će održana u prostorijama Mjesnog odbora Kolodvor s početkom u 19 sati, uz sudjelovanje građana mjesnih odbora Zagrebački blok i Kolodvor.

U srijedu će tribine biti održane za građene mjesnih odbora Centar i Lapovci, u prostorijama Mjesnog odbora Centar u 17:30 sati odnosno u prostorijama Plinare istočne Slavonije u 19 sati.