Nedjelja, 27 studenoga, 2022
6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSportVPK ostvario sjajne rezultate na Dunav kupu

VPK ostvario sjajne rezultate na Dunav kupu

U subotu 29. rujna 2022. godine održano je natjecanje “Dunav kup” u Vukovaru.
Na natjecanju je sudjelovalo 11 klubova i 324 plivača u 25-metarskom bazenu. Pod imenom našeg kluba natjecalo se 43 plivača u konkurenciji s natjecateljima iz cijele Slavonije, Zagreba i Srbije.
VPK se okitio s 12 medalja u individualnim disciplinama.
Prije svega, imali sno vrlo neobičnu situaciju gdje dva plivača imaju isto vrijeme u stotinku, tako da su Jurica Dragun i Fran Budimir zajedno stajali na zasluženom prvom mjestu i time zaradili zlato u disciplini 50m leptir.
Fran Budimir je osvojio i prvo mjesto u disciplini 50m slobodno te drugo mjesto u 50m prsno. Jurica Dragun je osvojio još 3 medalje- prva mjesta u disciplinama 50m leđno, 50m prsno te 200m mješovitim stilom. Marko Polešćuk je osvojio zlatnu medalju na 50m leptir, srebro na 50m slobodno. Boris Ostović je osvojio srebro na 50m leđno, Filip Puce broncu na 50m leđno te Bruno Ćorić također broncu na 50m leđno.
Treneri Zvonimir Pinter i Josip Gajčević su vodili dugotrajne pripreme naših plivača koji su danas pokazali  izvrstan rezultat. Sezona je tek na početku, tako da očekujemo još izvrsnih rezultata kazali su treneri.

Budi velik, budi jak, budi VPK!

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije