Vukovar: dvije provale u obiteljske kuće i otuđen nakit i kartice

0

Fotografija: ilustracija

U četvrtak 24. prosinca 2020. godine provaljeno je u obiteljsku kuću 72-godišnjakinje u ulici Miroslava Krleže u Vukovaru te je oštećena prijavila kako joj je tog dana između 20 i 22 sati otuđen nakit.

Uslijed odsutnosti vlasnice kuće, pogodnim alatom su nasilno otvorena vrata navedene obiteljske kuće te je tako provaljeno u unutrašnjost, kada su ispreturane prostorije te kuće, uslijed čega je došlo do nestanka određenog raznog nakita, a oštećena 72. godišnjakinja je navela materijalnu štetu u iznosu od više tisuća kuna.

Policija je provela očevid te će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa iz čl. 229. st. 1. KZ RH.

U periodu od 24./25. prosinca 2020. godine provaljeno je u obiteljsku kuću 76-godišnjakinje u ulici Ivana Gorana Kovačića u Vukovaru te je oštećena prijavila kako joj je otuđeno više bankovnih kartica sa pripadnim osobnim identifikacijskim brojevima.

Pomoću pogodnog alata su nasilno otvorena vrata gornjeg dijela navedene obiteljske kuće te je tako provaljeno u unutrašnjost, kada su ispreturane prostorije kuće.

Otuđeno je nekoliko brojeva bankovnih kartica, a oštećena 76. godišnjakinja je navela materijalnu štetu u iznosu od više tisuća kuna.

Policija je provela očevid te će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa iz čl. 229. st. 1. KZ RH izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.