Ponedjeljak, 27 rujna, 2021
16.7 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaVukovarac u periodu od siječnja do travnja više puta otuđivao novac i...

Vukovarac u periodu od siječnja do travnja više puta otuđivao novac i druge potrepštine iz vukovarske crkve.

Fotografija:  ilustracija

Policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdila sumnju da je 38-godišnji Vukovarac u periodu od siječnja do travnja 2021. godine više puta otuđivao novac i druge potrepštine iz vukovarske crkve.

Župnik je podnio kaznenu prijavu jer je time oštećen za nekoliko tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu je podnijeta kaznena prijava zbog sumnje da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe.

U petak 1.svibnja 2021. godine u Vinkovcima, u ulici Ivana Meštrovića, provaljeno je u obiteljsku kuću odakle su nestali ručni sat i nakit.

Policija je na mjestu događaja provela očevid, a oštećeni 44-godišnji vlasnik je prijavio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu je dostavljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Policija provodi izvide.

Također, u vremenu od 30. travnja do 1.svibnja 2021. godine u Vukovaru, Trg Slavija, provaljeno je u poslovni prostor gdje posluje osiguravajuća tvrtka, a odakle je za sada nepoznati počinitelj otuđio novac te je provalom oštetio prolazni otvor prostorije iz kojeg je otuđio novac.

Policija je na mjestu događaja provela očevid, a odgovorna osoba te osiguravajuće vukovarske podružnice te tvrtke je prijavila materijalnu štetu u iznosu od nekoliko stotina kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu je dostavljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe te se traže počinitelj/i.

Isto tako, 1.svibnja 2021. godine u Vukovaru, u ulici Marije Jurić Zagorke, provaljeno je u osobni automobil vukovarskih registarskih oznaka odakle su odnijeti novčanik, novac, osobni dokumenti i više bankovnih kartica.

Nakon provedenog očevida policija provodi izvide, a oštećeni 47-godišnji Vukovarac je prijavio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu je dostavljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.