Vukovarsko – srijemska županija, kao i sve njezine službe, nastavljaju sa svojim uobičajenim radom i aktivnostima.

0

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji na području Vukovarsko – srijemske županije

Povodom jučerašnjeg uhićenje vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića, službeno se oglasio i Ured župana, a priopćenje koje potpisuje pročelnik Ureda župana Marko Dikonić donosimo u nastavku:

Prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova, policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Osijek, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta jučer su započeli realizaciju kriminalističkog istraživanja kojim je obuhvaćeno više osoba. Sukladno dosad poznatim informacijama, među njima je i vukovarsko – srijemski župan Damir Dekanić. Nakon ispitivanja osumnjičenika, USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

Predstavnici Vukovarsko – srijemske županije neće davati izjave niti slati službena priopćenja vezana uz informacije iz neslužbenih izvora, u što uključuje sve informacije koje nisu puštene u javnost od strane tijela koja provode kriminalističko istraživanje.

Isto tako, potvrđujemo kako Vukovarsko – srijemska županija, kao i sve njezine službe, nastavljaju sa svojim uobičajenim radom i aktivnostima.