Zlostavljanje – znamo li ga prepoznati održano prvo predavanje u Vinkovcima u organizaciji  GO Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”.

0

“Zlostavljanje – znamo li ga prepoznati” bio je naziv prvog predavanja koje je jučer održano u Vinkovcima u organizaciji  Gradskog odbora Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”.

Predavačice Katarina Andrić , dipl.psiholog, predsjednica Društva psihologa Vukovarsko-srijemske županije i Nikolina Beljo, dipl.pravnik, ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Vukovarsko-srijemske županije nazočne su upoznale kako prepoznati, prijaviti, pomoći, te kome se sve obratiti u slučajevima zlostavljanja.


Podršku inicijativi održavanja predavanja i radionica dali su i pozdravili, potpredsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski ” RH i predsjednica Zajednice Osječko-baranjske županije gdja Marela Đurić i potpredsjdnik Županijskog odbora HDZ-a gosp. Franjo Orešković.

“Interes koji je pobudilo ovo prvo predavanja, tako teške ali zadnjih par godina izrazito aktualne teme pokazatelj nam je da idemo u dobrom smjeru i da trebamo tako nastaviti. Mnoštvo je tema koje imamo u planu, a za koje smtaramo da o njima treba razgovarati i educirati se, te na taj način dati svoj doprinos zajednici u kojoj živimo” naglasila je Predsjednica Gradskog odbora Zajednice žena “Katarina Zrinski ”  Mirela Fabijan.